Contact

+31 478 589500

Nederlands Deutsch Italiano English Français Pусский Sverige Belgique

Adres

Smakterweg 64

5804 AH Venray

Nederland

Over ons

Wij zijn de verzelfstandiging van KPN Repair en stonden tot 1 november 2015 bekend als een afdeling van KPN Zakelijke Markt afdeling Zorg.
KPN heeft haar activiteiten op het gebied van reparaties van klanteigendommen verkocht aan Repair Services (RS) Benelux, waarbij RS Benelux voor deze verzelfstandiging werd opgericht.
We zijn een enthousiast team die geloven dat we klanten meer service kunnen bieden én tegelijkertijd de kosten voor het gebruik van zakelijke (DECT of VoWifi) toestellen kunnen verlagen. Dit doen we door op een prettige manier voor de klant reservetoestellen, garantieafhandeling en reparatie van toestellen te verzorgen. We hebben het afgelopen jaar hard gewerkt om onze dienstverlening te verbeteren en het portfolio te verbreden.
De verzelfstandiging maakt het mogelijk om een eigen koers te varen en ons volledig op reparaties te richten. Hierbij richten we ons – naast de bestaande dienstverlening – ook op ondersteunende diensten voor fabrikanten en buitenlandse partijen. We zien het repareren als onze ‘core business’.

rs

Ons Team

Nicol

Administratie

Frans

magazijn

Wim

Testen & reparatie

Aaron

Testen & reparatie

Mulugeta

Testen & reparatie

Jos

Testen & reparatie

Mahmod

Testen & reparatie

Husam

Testen & reparatie

Daan

Stagiair

David

beheer ICT & portals

Janny

Beleidsmedewerker

Willem-Jan

Technisch productmanager

Siem

Sales & directie

Yvar

vestigingsmanager