Contact

+31 478 589500

Nederlands Deutsch Svenska English Français Belgique Italiano Pусский

Adres

Smakterweg 64

5804 AH Venray

Nederland

Distributie en groothandel

Wij verzorgen de lokale distributie en technisch support in de Benelux (en andere Europese landen) voor een aantal producten zoals Ruwido en Daktel.
Daarnaast zijn we een groothandel voor (niche) telecom-gerelateerde producten die vooral in de industrie en zorgmarkt worden ingezet zoals Multitone (paging), Eurocom en Condigi (care), NEC (telefonie), etc.

rs

Outsourcing RMA proces

Een groot deel van onze business is het verzorgen van Return Management uit naam van andere partijen.
Het gaat dan onder andere om de logistiek, de beschikbaarheid van wisselvoorraad en het claimen van garantie.
Voor grote bedrijven is het lastig om losse garantiegevallen of kleine reparaties snel af te handelen, ook omdat reparatie en garantie-afhandeling niet hun focus is. Zodoende heeft een aantal bedrijven hun Return Management aan RS Benelux uitbesteed.
RS Benelux zorgt voor een snelle en prettige RMA afhandeling. RS Benelux verleent deze dienst zonder daarbij zelf op de voorgrond te treden, uw bedrijf staat centraal. Dat betekent dat alle communicatie onder uw eigen label gebeurt, en RS Benelux blijft voor uw klant onzichtbaar. Deze RMA dienst kan volledig op maat worden ingericht. Een voorbeeld hiervan is de verzorging van de Return Management voor Hertek waarbij de hele dienst de look and feel van Hertek heeft.